دانستنی

خامه یا کرمای قهوه چیست و چطور تهیه می شود

ri,i jd[vn

شاید برای‌تان جالب باشد که کرمای قهوه تعریف متفاوتی از خامه‌ی قهوه دارد و با این‌که همه جا این دو یکسان عنوان می‌شوند، اما در واقع این‌طور نیست. هنگام تهیه‌ی قهوه اسپرسو، مرحله عصاره گیری آن اهمیت بالایی دارد و در همین مرحله، کرمای قهوه تولید می‌شود. این یکی از اساسی‌ترین بخش‌های سرو اسپرسو است و هرچه کیفیت بالایی داشته باشد، نشان از مهارت فرد است. کرمای قهوه به واسطه گازی تولید می‌شود که درون دانه‌های آن قرار دارد. به همین دلیل هم روند تولید پیچیده‌ای دارد و باید تمرینات بسیاری در این زمینه انجام دهید. این گاز همان کربن دی اکسید است و در حین تولید قهوه آزاد می‌شود.

ri,i jd[vn

در نظر داشته باشید که هر چه زمانی که آب با فشار بالایی از بین دانه‌های قهوه عبور می‌کند بیشتر باشد کربن دی اکسید آزاد شده هم بیشتر خواهد بود. یک سری عملیات شیمیایی در این زمان انجام می‌شوند و تراکم گاز کربن دی اکسید هم بالا خواهد رفت. وقتی روغن قهوه و این گاز در کنار همدیگر قرار می‌گیرند، حباب ریزی روی فنجان قهوه می‌ریزد و همین منجر به ایجاد یک کف پایدار خواهد شد. اکثر افراد هم این کف را همان کرمای قهوه اسپرسو می‌دانند. همین کرما را می‌توانید با موکاپات هم ایجاد کنید، اما یقینا به اندازه یک اسپرسو ساز حرفه‌ای نمی‌تواند کیفیت خوبی داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *