دانستنی

چای ماسالا چیست؟

چای ماسالا تیجرد

چای ماسالا چیست؟

چای ماسالا (Masala chai) نوعی دم‌نوش هندی است که از ترکیب چای، چندین نوع ادویه و شیر، به‌عنوان دم نوشی خوش عطر و طعم تهیه می‌شود. نکته‌ی قابل‌توجه در مورد این چای معطر، کثرت و تنوع موادی است که در تهیه‌ی آن به کار می‌رود.اصلی‌ترین و پرکاربردترین عناصر چای ماسالا عبارت‌اند از: چای سیاه، دارچین، زنجبیل، هل، آنیسون ستاره‌ای (بادیان ختایی)، رازیانه، جوز هندی، میخک و شیر.عطر چای ماسالا یا به‌عبارت‌دیگر چای ادویه، بسیار برانگیزاننده است و توجه هر شخصی را به خود جلب می‌کند. تهیه‌ی این چای با مواد و به شیوه‌های مختلف و بنا بر سلیقه‌های گوناگون انجام می‌شود.در هندوستان، معمولاً چای ماسالا در خانه‌ها از صفر تهیه می‌شود؛ یعنی ادویه‌جات را خودشان کوبیده و با آن‌ها چای مذکور را تهیه می‌کنند؛ اما در آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی برای تهیه‌ی آن همیشه از پودر ادویه‌جات استفاده می‌کنند. هم‌چنین در آمریکا مخلوطی آماده از پودر ادویه‌جات و به‌اصطلاح چای کیسه‌ای ماسالا نیز وجود دارد.چای ماسالا به‌صورت گرم و سرد نوشیده می‌شود.

دمنوش ماسالا به آن نوع چای ماسالا گفته می‌شود که با آب، شیر یا سایر ادویه جات مانند دارچین، هل، زنجبیل، بادیان ختایی، میخک، جوز هندی ترکیب و تهیه می‌شود.هر یک از افزودنی‌های فوق، خواص خود را دارند و در کنار خواص طبیعی ماسالا مجموعه‌ی منحصر به فرد دیگری از فایده‌های مرتبط با سلامتی را در اختیار مصرف کنندگان چای ترکیبی ماسالا قرار می‌دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *